Anpassa Webbplatsen

Den här webbplatsens inställningar är optimerade för så många
många besökare som möjligt. Vi har valt att inte ha en separat funktion för att anpassa utseendet. Du kan själv ändra textstorlek, teckensnitt och färger genom din webbläsare.

Med hjälp av din webbläsares inbyggda funktioner kan du ändra textstorleken. I de flesta webbläsare kan du zooma genom att hålla nere Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet.

Välj webbläsare för att ändra textstorleken, teckensnitt och färger i webbläsarens menyer.

• Firefox

Klicka på "Firefox" välj sedan "Inställningar" och sedan "Innehåll"

• Internet Explorer

För att ändra textstorlek, klicka på "Visa" sedan "Textstorlek"

För att ändra teckensnitt och färg, klicka på "Verktyg" sedan "Internetalternativ" och sedan "Allmänt" där finns knappar för "Färger" samt "Tecken"

• Safari

Klicka på "Safari" sedan "Inställningar" och sedan "Utseende"

• Google Chrome

Klicka på "Chrome" sedan "Inställningar" och sedan "Under huven" i rutan för "Webbinnehåll" kan du göra dina inställningar

Kakor på KfS webbplats

Användning av kakor

Publicerad: 2011-03-09

100 kr

Bli medlem för 100 kronor. Pengarna får du tillbaka om du någon gång vill lämna föreningen. Ansök redan idag.

Mina sidor

Genom att skapa en inloggning till Mina Sidor på coop.se får du tillgång till flera fiffiga tjänster:

• Håll koll på dina poäng

• Samla recept och skriv inköpslistor

• Se aktuella medlemserbjudanden

• Kolla saldo och hantera övriga kontouppgifter

• Prenumerera på nyhetsbrev