Prenumerera

I Medlem Stockholm ser du vad som är på gång i föreningen, hittar aktuella medlemserbjudanden, användbara tips och kan läsa mer om angelägna konsumentfrågor.

Medlem Stockholm ges ut elva gånger per år och distribueras via post tillsammans med Coops tidning Mer Smak och kontoudraget till alla medlemmar som drar MedMera-kortet och handlar för minst 1.000 kr varje månad.

Prenumerera kostnadsfritt via e-post

Vill du vara säker på att få Medlem Stockholm varje månad kan du prenumerera digitalt. Då får du den kostnadsfritt via e-post oavsett hur mycket du handlat för under perioden. (Du får den fortfarande via vanliga posten om du uppfyller kriterierna ovan.)

Tillsammans med varje nummer får du även Coops tidning Mer Smak som är fylld med recept och matinspiration.

Jag vill prenumerera kostnadsfritt på Medlem Stockholm via e-post.

MEDLEM

MEDLEM STOCKHOLM

Läs medlemsbladet här på webben eller få det med e-post varje månad.