Molnens bröder på Dramaten

En berättelse för vuxna av Barbro Lindgren.

Molnets Bröder

Möt människorna som inte får plats i den vanliga världen. Tiden är 1920-tal och platsen ett väldigt annorlunda Sverige. Molnens bröder är en musikalisk och varm berättelse om vilda fantasier och bortglömda öden.

Lars Rudolfsson, mest känd som regissören bakom Kristina från Duvemåla, tar sig an Barbro Lindgrens berättelser för vuxna om människor på ett hospital. Det blir en föreställning utöver det vanliga. En stor ensemble, ett stort träd i salongen och live på scen spelar jazztrion Fire.

Regi: Lars Rudolfsson
Musik av och med: Fire! (Mats Gustafsson, Andreas Werliin och Johan Berthling)
Medverkande: Johan Ulveson, Gunnel Fred, Rebecka Hemse, Reuben Sallmander, Hans Klinga, Inga-Lill Andersson, Thomas Hanzon med flera

Medlemserbjudande

80-345 kr (Ord. pris 430 kr)

Tid

Boka innan den 30 mars för att ta del av erbjudandet. Utvalda datum i mars och april.

Stora scenen, Dramaten

Bokning

Boka här

Publicerad: 2017-02-17

MEDLEM

MEDLEM STOCKHOLM

Läs medlemsbladet här på webben eller få det med e-post varje månad.