KfS Kungsholmen Runt

Löparfest på Kungsholmen lördagen den 13 maj 2017. Välj om du vill springa halvmaran eller milen. Vi bjuder dig som är medlem på halva anmälningsavgiften. Och missa inte löparskolan för 100 kr om du behöver hjälpa att komma igång med träningen.

KfS Kungsholmen Runt

Den 13 maj blir det löparfest för motionärer och elitlöpare. Snöra på dig skorna och välj mellan halvmaran och 10 km.

Lördag 13 maj 2017

Kungsholmen. Starten sker i Rålambshovsparken

Medlemserbjudande

Halva priset på startavgift till halvmaran och till 10 km. OBS! En anmälan per MedMera-kort.

Halvmarathon
Boka senast 3 maj: 225 kr (ord pris 450 kr)

Boka senast 3 maj: 175 kr (ord pris 350 kr)

Mer info och anmälan
www.kfskungsholmenrunt.se

Ha MedMera-kortet till hands när du bokar. Du behöver bland annat uppge ditt id-nummer som står på kortet (7 små bokstäver i liten stil).

Om du får problem med anmälan, kontakta Cédric Schwartzler på KfS Kungsholmen Runt, cedric@studenterna.nu

World Fairtrade Challenge

Vi deltar i World Fairtrade Challenge och försöker sätta världsrekord. Kom till KfS tält i Rålambshovs parken under KfS Kungsholmen Runt den 13 maj så bjuder vi dig på gott Fairtrade-fika. Och berättar mer om Fairtrade.

Läs mer om World Fairtrade Challenge

Publicerad: 2016-11-11

MEDLEM

MEDLEM STOCKHOLM

Läs medlemsbladet här på webben eller få det med e-post varje månad.