Aktuella erbjudanden

För dig som har ett Coop MedMera-kort och är medlem i Konsumentföreningen Stockholm

Aktuella erbjudanden
  • 17 okt 2016

Planetens hälsa - höstseminarium

Lyssna till karismatiska talare som förmedlar allvar, men också stort hopp, när det gäller att få vårt jordklot på rätt köl. Aula Magna den 17 oktober 2016. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

• 15 och 16 dec 2016

The Show of Christmas

Vi fyller 100 år och firar det med två konserter i Globen, den 15 och 16 december. Årets artister är Lena Philipsson, Miriam Bryant, Sarah Dawn Finer, Danny Saucedo, Alcazar och konferencier är som vanligt Mark Levengood.

• 20 sept till 23 okt 2016

Cosmonova - Det vilda Afrika

Hälsa på hos lekande bergsgorillor och badande elefantungar. Gå två för en. Du betalar inget för biljetten med lägst pris, om det är olika prisnivåer. Erbjudandet gäller för två personer vid ett tillfälle. (Max en betalande och en medföljande.)

• 24 september till 18 december 2016

Fly me to the moon

Det som börjar som en vanlig dag på jobbet för Loretta och Francis, skruvas steg för steg till ett komiskt drama som ställer stora frågor om moral och människovärde. Resultatet blir en svettig nagelbitare med massor av skratt och en hel del allvar. 200 kr/bilj (ord pris 265 kr). Max 6 biljetter per MedMera-kort.

• Åter i butik 17 sept 2016

Vas av Stig Lindberg

Åter i butik den 17 september 2016. Du betalar endast 295 kr när du handlar för minst 500 kr. Begränsad upplaga.

• Tre måndagar start 7 november 2016

Föräldrakurs med Mentor

Mentor föräldrakurser lägger fokus på att stärka dig i din föräldraroll och riktar sig till dig med barn i skolåldern. Du får verktyg och strategier att bygga goda och stabila relationer med dina barn.Verktyg som du även kan använda i yrkeslivet och i andra relationer. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

• Måndag 7 november 2016

Föräldraseminarium med Mentor

Seminarium: Det är inget att oroa sig för eller...? Om barns oro och hur du som förälder kan hantera den. Du får inblick och verktyg hur du löser olika former av konflikter. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

• Till och med 30 nov 2016

Andy´s Lekland - Gå 2 för 1

Välkommen till Andy's Lekland - Stockholms största leklandskedja. Buskul och skratt som aldrig tar slut.

• 7-9 okt 2016

UnderBARA BARN

Välkommen till Sveriges största barnmässa. Tre unika dagar av inspiration, kunskap, härliga aktiviteter och shopping som rör allt för barn upp till 6 år. Köp biljett i förväg för 100 kr (ord pris 130 kr) eller på plats för 130 kr (ord pris 150 kr).

• Tre tisdagar med start 13 september 2016

Föräldrakurs med Mentor

• Utvalda dagar okt-nov 2016

Donna Juanita på Kulturhuset Stadsteatern

Följ med på en resa genom Hasse Alfredsons och Tage Danielssons stora låtskatt. Gina Dirawi gör rollen som den frigjorda Donna Juanita. 370 kr för medlemmar. (Ord pris 495 kr)

• Begränsat antal

Köp våra jubileumsaffischer och stöd WeEffect

Vi fyller 100 år 2016 och det firar vi med att göra nytryck av några affischer.

• FULLBOKAT

Träna hjärnan med mindfulness

FULLBOKAT. Det finns inga platser kvar till höstens kurser.

• Tidningen Vi

4 nr för 149 kr (ord pris 276 kr)

Fonus och Familjens jurist

Som medlem får du 750 kronor i prisavdrag på första konsulttimmen hos Familjens jurist och 500 kronor i prisavdrag på begravning hos Fonus.

Stadsvandringar med Stockholm Our Way

Stadsvandringar med olika upptäcktsfärder med historiska och nutida inslag och både oväntade och väntade stopp.

• Hela säsongen 2016

Medlemskap på Mälarö GK Skytteholm

Bli silvermedlem på Mälarö GK Skytteholm, känd för sin fi na kvalitet och långa säsong. Medlemserbjudande: Som ny medlem betalar du första året 3.995 kr (ordinarie pris 5.600 kr). Ingen spelrätt behövs.

• 24 - 29 oktober 2016

Mat, vin och ost på gårdar i sköna Italien

Följ med på en innehållsrik gastronomisk resa till vinets, olivernas och ostarnas rike Italien. Medlemserbjudande: 6 dagar 12.690 kr. I priset ingår: direktflyg från Arlanda till Rom t/r, fem nätter i del i dubbelrum, alla busstransporter, visningar, entréer, fem klosterfrukostar, fyra luncher och fem middagar, en olivoljeprovning.

• Utvalda dagar under året

Fri entré på Skansen

Som medlem får du fritt inträde flera gånger per år. På utvalda datum gäller MedMera-kortet som entré för upp till två vuxna och fyra barn.

• Sept och okt 2016

Fredagsrys på Långholmen

Besök fängelsemuseet, njut av en tvårättersmeny och se den publik och kritikerrosade föreställningen. FULLBOKAT

Jubileumserbjudanden 2016

Konsumentföreningen Stockholm fyller 100 år och det firar vi med extra många och extra bra erbjudanden hela året för dig som är medlem och har ett Coop MedMera-kort. Det blir mer än hundra erbjudanden och du kommer att kunna läsa om dem här på vår webb och i Medlem Stockholm vartefter. Här ser du ett axplock av det som kommer.

• Erbjudanden för hela Sverige

Här är erbjudanden som gäller för alla med Coop MedMera-kort oavsett vilken förening man tillhör. Hotellrabatter. Reseerbjudanden. Förmåner hos Coops samarbetspartner och mycket mera.

Dokumentation från våra seminarier

Om du missat ett seminarium kan du kika i vårt arkiv. Här finns dokumentation från många av de seminarier vi arrangerat.

Till arkivet för tidigare seminarier.

MEDLEM

MEDLEM STOCKHOLM

Läs medlemsbladet här på webben eller få det med e-post varje månad.